Кілька власників Tesla Model Y поділилися зображеннями в Інтернеті, на яких показані шматки дерева, химерно прикріплені до конденсатора з рідинним охолодженням (LCC) електричного позашляховика.

Читайте Знай в Google News!

LCC, що використовується Tesla, діє як теплообмінник, і з якоїсь дивної причини Тесла використовувала дешевий шматок штучної деревини по краях цієї життєво важливої частини.

На форумі Tesla Motors Club власник моделі Y опублікував зображення, на якому зображені два шматки дерева, розташовані по двох краях LCC. Ці шматки дерева сидять поверх зеленої стрічки і закріплені на місці за допомогою великої стяжки. LCC знаходиться під передньою панеллю, і власник помітив це лише після того, як витратив більше 10 годин, намагаючись виправити прогалини в електричній панелі SV.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Не минуло багато часу, як інші власники Model Y підключилися до теми, щоб опублікувати свої фотографії. У інших також є окантовка зі штучного дерева, а У інших - біла окантовка. Один з учасників форуму припускає, що LCC, можливо, не був розроблений для горизонтального монтажу, тому Tesla вирішила закріпити його свого роду стяжкою. Щоб стяжка не тиснула повільно на кути конденсатора, навколо кромки накладена окантовка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.иа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.иа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.