Фотографіями того, що сталося поділився Autohome. На знімках показали наслідки пожежі, на яких новий китайський седан Hongqi H9 охоплений клубами диму, що виривається з-під капота.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що цей електрокар в Китаї вважається одним з люксових, так що його ціна повинна відповідати якості. Однак, щось пішло не так, та й подробиць не так вже й багато, на жаль.

Відзначимо, що седан на знімках обклеєний спеціальними наклейками, які свідчать про його приналежність одному з дилерів.

Нагадаємо, що автомобіль не з дешевих. Його початкова вартість - 48 267 доларів, і ціни летять вгору в залежності від комплектації.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.uа, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.uа повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.