Шалено популярний iPhone XR незабаром після виходу iPhone 12 буде знятий з виробництва, також, як і моделі iPhone 11 Pro і Pro Max. Втім, інсайдери повідомляють, що Apple ж знайшла заміну легендарному XR, який користується популярністю і донині.

Читайте Знай в Google News!

Інформатор під псевдонімом Komiya повідомляє, що Apple випустить нову модель під назвою iPhone 12S у другому кварталі 2021, який замінить iPhone XR.

Журналісти припустили, що цей смартфон може бути тим самим iPhone 12 з 4g. звичайно, ціна буде не по кишені кожному - за iPhone 12 попросять близько 800 доларів, а ось на ринку України ціна буде явно вище 900 доларів.

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всі моделі iPhone 12 з підтримкою 5g, ймовірно, будуть оснащені майбутнім процесором A14 Bionic і OLED-дисплеями. IPhone 12 і iPhone 12 Max, швидше за все, будуть оснащені системою з двома камерами, а в режимах Pro буде встановлена потрійна камера з датчиком глибини LiDAR.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний браузер Google Chrome обзавівся корисною функцією. Повідомляється, що тепер сервіс здатний знищувати рекламу, яка використовує дуже багато ресурсів комп'ютера. Наприклад, інтерактивна реклама, яка використовує оперативну пам'ять пристрою, щоб працювати коректно.

Як повідомляв Знай.га, Цукерберг впевнений, що Apple можна назвати монополістами. Враховуючи ситуацію з Epic Games, творець Facebook явно незадоволений розкладом подій.

Також Знай.га повідомляв, у мережі показали електричний скейтборд, який має наворочену підвіска. Нова технологія розроблялася для того, щоб збільшити безпеку райдера, так як ідеальний асфальт далеко не на всіх вулицях міста.