Останній ігровий аксесуар Razer-жувальна гумка, покликана підвищити концентрацію уваги і час реакції в іграх. Компанія об'єдналася з 5 Gum від Mars Wrigley, щоб зробити "Respawn by 5 Gum" з трьома смаками: прохолодна м'ята, тропічний пунш і гранатовий кавун. Жувальна гумка доступна з сьогоднішнього дня за ціною 2,99 долара за упаковку з 15 стікерів або 27,99 долара за упаковку з 10 штук. Він буде доступний на Razer.com, а також на Amazon. У 2019 році Razer випустила ароматизований енергетичний напій.

Читайте Знай в Google News!

Razer каже, що ця жувальна гумка була розроблена з "великим обсягом досліджень і розробок", частина з яких була отримана в результаті вивчення щоденних режимів, ігрових графіків і звичок звичайних і професійних гравців в перекусі. Якщо ви відштовхнули велику кількість кофеїну в суміші для напоїв, вам може сподобатися, що єдине джерело кофеїну в жувальній гумці-це екстракт зеленого чаю в рецепті. Razer заявляє, що хоче розробити продукт, який можна "вживати в будь-який час дня і ночі, щоб гравці були зосереджені, але не впливали на них постійно після завершення гри". Цікаво, що гумка чорна, але в керівництві Razer, написаному для цієї жувальної гумки, обов'язково зазначалося, що вона не зробить ваш рот чорним. Корисна інформація.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple знайшла заміну легендарному телефону iPhone XR. Повідомляється, що компанія днями представить iPhone 12 в бюджетній комплектації, ціна на який почнеться з 800 доларів, що точно порадує покупців.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий електрокар загорівся під час руху. Повідомляється, що автомобіль продається за ціною від 40 тисяч доларів.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі з'явився справжній музей Winamp. Повідомляється, що ентузіаст створив сайт, на якому розміщені скину легендарного плеєра 2000-их.