Всесвітньо відома компанія Apple проведе прес-конференцію Time Flies, де очікується анонс, як мінімум, нових розумних годинників, а також планшетів.

Читайте Знай в Google News!

Стосовно анонсу iPhone 12 поки що надходять суперечливі дані. Дехто вважає, що смартфони покажуть пізніше, але ходять чутки, що Apple може здивувати всіх, представивши смартфони на одній сцені з іншими гаджетами.

Авторитетний інсайдер Еван Бласс опублікував перші подробиці про дві нові моделі iPad, а також про Apple Watch Series 6 і доступних Apple Watch SE.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Якщо вірити джерелу, iPad Air 4-го покоління буде оснащено новою однокристальною системою Apple A14, про яку теж розкажуть сьогодні. Це та ж апаратна платформа, яка, як очікується, використовуватиметься в майбутній серії iPhone 12. У планшеті очікується не тільки топовий процесор, але і порт USB-C.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Компанія Apple також анонсує iPad 8-го покоління, який буде оснащуватися менш потужним процесором A12X Bionic і матиме фірмовий роз'єм Lightning від Apple. iPad 8-го покоління пропонуватиметься за нижчою ціною, ніж новий iPad Air.

Еван Бласс також повідомив, що в Apple Watch Series 6 буде встановлено S4. Швидше за все, тут допущено помилку, так як в Apple Watch Series Series 5 встановлено процесор S5. Годинники буде представлено в двох розмірах, вони будуть доступні у версіях з Bluetooth і LTE. Недорогі Apple Watch SE також будуть доступні в двох розмірах з Bluetooth і LTE. Прес-конференція Apple розпочнеться у вівторок, 15 вересня, о 20:00 за Києвом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, американська митниця прийняла бездротові навушники OnePlus за "підроблені AirPods".

Як повідомляв Знай.uа, Razer представила новий продукт для геймерів, який можна з'їсти.

Знай.uа писав, Японія відправить зонд на Марс з 8k-камерою, побачимо Червону планету у всіх деталях.