Авторитетне видання Bloomberg повідомляє, що компанія Sony, на жаль мільйонів геймерів, не зможе виконати спочатку встановлений план з постачання консолей наступного покоління PlayStation 5.

Читайте Знай в Google News!

Варто зазначити, що компанія Sony спочатку мала намір випустити 15 мільйонів PS5 до кінця поточного фінансового року, тобто до 31 березня 2021. Тепер плани було значно скориговано, компанія планує за той же період випустити всього 11 мільйонів нових приставок.

PlayStation 5, фото: gettyimages
PlayStation 5, фото: gettyimages

Головна причина пов'язана з несподівано високим відсотком браку в нових однокристальних системах, які повинні стати серцем PlayStation 5. Якщо говорити точніше, то вихід якісної продукції нових однокристальних систем для PlayStation 5 становить близько 50%.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Очікується, що Sony оголосить про терміни виходу і розповість про цінову політику PlayStation 5 під час офіційної відеопрезентації, запланованої вже на 16 вересня. За словами аналітика Bloomberg Intelligence Масахіро Вакасугі, "старша" версія PS5 може коштувати всього 449 (12 700 грн) доларів, в той час як "цифрова" версія може пропонуватися за ціною менше 400 доларів (11 200 грн).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, легендарна Minecraft з'явиться у віртуальній реальності, як грати безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа, виявлено вагомий недолік в Sony PlayStation 5, геймерам доведеться несолодко.

Знай.uа писав, викорінити расизм з космосу? У NASA вирішили розібратися з образливими назвами, ось що вийшло.