Сьогодні WhatsApp оголосила про шість раніше нерозкритих вразливостей, які компанії вже вдалося виправити. Месенджер розмістив звіти про ці вразливості на спеціальному веб-сайті з рекомендаціями з безпеки, який буде служити новим ресурсом, що містить повний список оновлень безпеки.

Читайте Знай в Google News!

Месенджер визнав, що п'ять з шести вразливостей були виправлені за один день, а остання помилка зайняла на пару днів більше. Хоча деякі з помилок дозволяють віддалений доступ до ваших даних, компанія заявила, що не знайшла доказів того, що хакери могли використовувати ці уразливості.

Близько третини нових вразливостей були виявлені за допомогою спеціально розробленої компанією Bug Bounty Program, а решта, як і слід було очікувати, були виявлені в ході звичайної перевірки коду і з використанням автоматизованих систем.

WhatsApp
WhatsApp

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

WhatsApp-одне з найпопулярніших додатків у світі, яким користуються більше двох мільярдів користувачів по всьому світу. Але це також постійна мета для хакерів, які намагаються знайти і використовувати уразливості в платформі.

Одним з найбільших недоліків використання WhatsApp залишається його прив'язка до пристрою. У додатку просто немає можливості хмарного сховища. Ось чому смартфони часто страждають від перевантаження непотрібної інформації. Якщо ви регулярно користуєтеся WhatsApp, то на вашому пристрої виразно повно непотрібного сміття у вигляді старих фотографій і відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.