Ford Mustang і аварії йдуть разом, як арахісове масло і желе, і це відео, нещодавно опубліковане в TikTok, доводить, наскільки схильні водії Mustang до ДТП.

Читайте Знай в Google News!

Ми не знаємо, де саме в США знімався це відео, але судячи з відображення номерного знака в лобовому склі кемпера, схоже, що це сталося в Нью-Йорку. Цей інцидент схожий на багато інших за участю Мустангів, оскільки його можна було повністю уникнути і він був викликаний помилкою водія.

It’s always the mustangs from IdiotsInCars

Відео починається з показу червоного мустанга, що проїжджає повз камери. Потім водій повертає на ліву смугу руху, і в цей час тисне гашетку в підлогу, втрачаючи контроль над авто.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після удару, з мінівеном стає ясно, що задні двері були пошкоджена, як і передня бічна панель, в той час як сила удару також зірвала одну з кришок маточини.

Ще гірше те, що водій червоного "Мустанга" не зупинився. Фактично, в останні секунди відео в TikTok людина, що знімає, каже: "Ми повинні його переслідувати!”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.