За шість років з тих пір, як BMW R nineT з'явився на ринку, він став культовим серед любителів кастомайзингу мотоциклів, а компанія Nmoto з Флориди тільки що випустила інтригуючий комплект для кріплення на болтах, який кардинально змінив зовнішній вигляд мотоцикла.

Читайте Знай в Google News!

Названий комплектом nmoto r sevenT, він імітує зовнішній вигляд культового прототипу BMW R7 ще в 1934 році. Nmoto фактично створив майже ідеальну копію R7 ще в 2018 році, яка також була заснована на R nineT; однак, це коштувало приголомшливих 89 500 доларів. Для порівняння: нещодавно випущений комплект r sevenT доступний всього за ціною від 6950 доларів.

Набір повинен розглядатися тільки тими, хто має деякі знання в області механіки і може його встановити. На щастя, ніяких заводських робіт або змін шасі не потрібно. В основному мова йде про зняття великої частини корпусу R nineT і заміну цих частин комплектом Nmoto.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Robb Report зазначає, що в комплект входять новий паливний бак, Паливний насос, шланги і фільтр, крила і кронштейни передніх і задніх коліс, новий задній ліхтар, кронштейн для переміщення масляного радіатора, кришки вилки і двигуна, шланги і роз'єми, фара, покажчики повороту, кришка керма і Подовжувач вихлопної труби. Ключові деталі, такі як двигун, підвіска, шасі, гальма, колеса і сидіння, залишилися без змін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.