Сьогодні iFixit розібрав Apple Watch Series 6, вивчивши нові датчики, додані для відстеження вмісту кисню в крові. Є ще одна важлива частина апаратного забезпечення, яка зникла з Watch: технологія, яка використовується для включення Force Touch.

Читайте Знай в Google News!

Force Touch дозволяв екрану Apple Watch розпізнавати, скільки сили ви прикладаєте, і він був частиною Apple Watch з моменту випуску першої моделі в 2015 році. Але остання версія watchOS видаляє Force Touch з попередніх моделей, а тепер зрозуміло чому: датчика взагалі немає в новому годиннику.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Apple мала подібну функцію, відома як 3D Touch, для телефонів, починаючи з iPhone 6S у 2015 році. У 2018 році технічний гігант почав видаляти 3D Touch на своїх смартфонах і замінювати його на Haptic Touch.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розумні годинники також мають більшу батарею і більший Taptic Engine, ніж його попередник. За даними iFixit, батарея 44-мм Apple Watch Series 6 на 3,5 відсотка більше, а батарея розміром 40 мм - на 8,5 відсотка. Це помітна різниця для обох розмірів, враховуючи, що Apple заявила, що годинник Series 6 Watch має такий же 18-годинний час автономної роботи, як і Series 5. Останні моделі мають більш яскравий екран, ніж їх попередники, що може бути однією з причин, по якій акумулятор був оновлений.

Вердикт експертів: 6 балів з 10 по ремонтопридатності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.