Однією з приємних нових функцій iOS 14 була можливість встановити власну пошту і додатки для браузера за замовчуванням. Однак користувачі, які випробували це, виявили, що після перезапуску пристрою за замовчуванням скидається на Mail або Safari. Сьогодні Apple подбала про це, випустивши перші оновлення для iPhone і iPad, довівши їх до версії 14.0.1. Apple Watch також оновляться до версії 7.0.1.

Читайте Знай в Google News!

Тепер, коли ви встановлюєте бажаний браузер за замовчуванням на Google Chrome, Firefox або Microsoft Edge або вашу пошту за замовчуванням на Gmail, Outlook або Spark, вони повинні залишатися такими навіть після перезапуску.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Інші виправлення в примітках до випуску, згідно з 9to5Mac, включають проблеми, які можуть перешкоджати відображенню превью камери на iPhone 7 і 7 Plus, перешкоджати підключенню iPhone через Wi-Fi, і багато іншого.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Якщо ваш телефон ще не повідомив Вас про оновлення, ви можете знайти його, вибравши "Налаштування" > "Основні" > "Оновлення ПЗ". Ви можете знайти списки оновлень безпеки Apple на сайті підтримки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.