Якщо ви користувач iOS і так сильно любите Fortnite, можливо, Вам варто триматися подалі від оновлення iOS 14. Нагадаємо, що у Epic Games (Розробник Fortnite) і Apple є серйозні проблеми з політикою Apple App Store. Це призвело до того, що Apple видалила Fortnite зі свого App Store. В результаті нові користувачі iPhone не можуть завантажити цю гру з магазину. Крім того, компанія попереджає гравців Fortnite, що оновлення до iOS 14 може призвести до видалення Fortnite.

Читайте Знай в Google News!

"Fortnite може не працювати на iOS 14" - повідомив аккаунт Fortnite в Твіттері. Якщо ви бачите повідомлення з проханням тимчасово видалити додатки для установки оновлення програмного забезпечення, краще не приймати його. Якщо ви це зробите, Fortnite, швидше за все, буде першим додатком, яке зникне зі смартфона.

Apple надає користувачам можливість тимчасово видаляти програми, щоб звільнити місце для великої кількості оновлень iOS. Однак ,якщо" Fortnite " буде видалено з iPhone, його буде складно перевстановити пізніше.

Fortnite, twitter

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Судовий спір між Apple і Epic Games все ще триває. Після того, як Epic намагався обійти 30% комісії, що стягується Apple і Google з розробників, Fortnite був офіційно вилучений з Apple App Store і Google Play Store в серпні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.