Популярна спортивна аркада Rocket League стала умовно-безкоштовною і пішла з Steam. Схоже, геймери зможуть обзавестися ще одним ігровим шедевром абсолютно безкоштовно.

Читайте Знай в Google News!

Хоча гру більше не можна завантажити в Steam, її власники в цьому сервісі зможуть продовжити грати і отримувати свіжі апдейти, так що і власники Steam-колекцій не залишиться осторонь.

Зараз Rocket League доступна на PC, PlayStation 4, Nintendo Switch і Xbox One. На PS4 і Nintendo Switch для доступу до мультиплеєра більше не потрібна підписка PS Plus і NSO. Xbox One все ще потребує Xbox Live Gold.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що сама гра з'явилася на публіці в 2015 році, і стала відразу ж хітом - необічний сеттінг зробив свою справу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.