Професійний гольфіст Ян Поултер не тільки дуже талановитий в грі з ключкою. Він також є колекціонером автомобілів, що володіє рядом чудових автомобілів, включаючи кожен з п'яти суперкарів і гіперкарів Ferrari.

Читайте Знай в Google News!

У новій публікації в Instagram він використовував чорний LaFerrari Aperta, один з всього 201 екземпляра, випущеного для найбільш лояльних клієнтів Ferrari, щоб показати нам, наскільки він Профі. Старі моделі LaFerrari Aperta сьогодні оцінюються більш ніж в 5 мільйонів доларів, але це явно не відмовляє Поултера від того, щоб запустити м'ячем для гольфу крізь відкриті вікна італійського гіперкара.

В окремому пості Поултер повторює цей трюк зі своїм Mercedes-AMG GT 63 S, який, хоча і набагато дешевше Ferrari, як і раніше залишається дуже дорогим автомобілем.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.