Apple просуває нову серію статистичних даних, що розкривають подробиці операцій App Store, а також зростання програми Apple Developer Program.

Читайте Знай в Google News!

Apple оновила свій офіційний сайт, включивши в нього нещодавно оновлені розділи, присвячені просуванню App Store і його програми для розробників, після недавньої критики і суперечок з приводу обох. В обох розділах тепер детально розповідається про те, як працюють магазин і програма, і обидва вони націлені на те, щоб підкреслити, що надійність, за твердженнями Apple, є головною рисою для сервісів.

"Більше десяти років App Store є безпечним і надійним місцем для пошуку і завантаження додатків", - йдеться в повідомленні Apple на новій сторінці App Store. "Але App Store-це більше, ніж просто вітрина - це інноваційний напрямок, покликаний подарувати вам дивовижні враження".

App Store
App Store

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Статистика, надана компанією Apple, включає в себе той факт, що щотижня понад 100 000 додатків - або оновлень додатків - надсилаються та розглядаються групою перевірки додатків. Повідомляється, що в даний час команда складається з більш ніж 500 експертів, що працюють по всьому світу.

Apple заявляє, що в минулому році команда відхилила понад 150 000 додатків за порушення принципів конфіденційності компанії. На даний момент в 2020 році сервіс видалив більше 60 мільйонів відгуків користувачів, які він вважає спамом.

Незважаючи на те, що в компанії не вказано часові рамки, Apple заявляє, що відхилила понад 1 мільйон заявок на відправлення додатків з причин, пов'язаних з незаконним, небезпечним, шкідливим або небажаним контентом.

Повідомляється, що в цілому розробники побачили понад 50 мільярдів показів-термін, що позначає, коли користувач бачить рекламу або інше просування. Це включає в себе просування Apple понад 130 000 додатків у соціальних мережах, загальну рекламу, електронну пошту та просування в App Store.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Apple вже готова представити нові iPhone, але покажуть їх публіці на початку жовтня. Повідомляється, що поставки почнуться практично відразу ж після анонсу пристроїв, так що фанатам не доведеться довго чекати.

Як повідомляв Знай.uа, експерти перевірили на ремонтопридатність довгоочікувані Apple Watch 6. Повідомляється, що могло бути і краще, але більшість гаджетів Apple не славляться легкою ремонтопридатністю, так що компанія поставила заслужені 6 балів з 10.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Razer випадково злила дані 100 000 користувачів. Серед даних виявилися повні імена, адреси та поштові скриньки користувачів. Компанія вже визнала наявність витоку.