Новим китайським брендом під назвою "Gaohe" була презентована п'ятиметрова варіація свого електричного автомобіля. Розміри кросовера складають значні 5200х1990х1618 міліметрів з міжосьовою відстанню 3150 мм.

Читайте Знай в Google News!

Під капотом у цієї електромашини розташуються два електродвигуна з потужністю в 272 кінські сили кожен з автомобільною АКБ ємністю 97 кВт/год, на яку поширюється безстрокова гарантія.

При цьому, був названий запах ходу, який становить 55 кілометрів, а для того, щоб розігнатися до 100 км/год буде потрібно 3,9 секунди. Також відзначається вразлива опціональність електромобіля, так як в ньому є Адаптивна матрична оптика і безкоштовний 5G-інтернет, швидкість якого становить 1-2 Гбіт/с.

Фото: www.autohome.com.cn

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У дверях відсутні віконні рамки, а задні двері відкриваються проти ходу руху, тоді як скла і дах виходять вгору за допомогою електрорегулювань. Також присутній індивідуальний Підігрів, масажери і вентиляція.

Індивідуальні сенсорні кнопки на дверях дозволяють управляти кліматичною установкою, внутрішній простір електромобіля оброблено шкірою і вставками з алюмінію і присутній великоекранна Мультимедіа зі штучним інтелектом

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, шанувальники iPhone 12 втомилися чекати: скуповують альтернативні варіанти.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий гольфіст запустив м'ячик через салон рідкісного LaFerrari Aperta, відео.

Знай.ua писав, автомобіль з безпілотником від Amazon засвітився на вулицях Каліфорнії, відео.