Apple непомітно видалила блок USB-зарядки потужністю 5 Вт, який вона раніше включала в свої більш дорогі моделі Apple Watch Edition і Apple Watch Hermès, привівши розкішні моделі у відповідність з рештою лінійкою компанії, як зазначає MacRumors.

Читайте Знай в Google News!

На своєму заході "час летить" на початку цього місяця компанія оголосила, що більше не буде включати блок живлення USB в свої дешевші моделі Series 6, SE, Series 3 і Nike, щоб зменшити його вплив на навколишнє середовище.

Apple Watch 6, gizchina

Однак було швидко відзначено, що Apple все ще включає цей девайс у свої розкішні моделі, що, мабуть, несумісне з новими екологічними цілями, незважаючи на те, що Apple, ймовірно, продає менше годин з цих продуктових лінійок. (Apple Watch Edition та Apple Watch Hermès коштують від 799 до 1499 доларів.)

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зміна, здається, відбулася в останню хвилину. Деякі користувачі форуму MacRumors навіть продемонстрували фотографії замовлених ними моделей Series 6 Edition з адаптером. Але з новою зміною Apple повністю виключила включені Зарядні пристрої зі своєї лінійки розумних годин.

Будемо сподіватися, що в комплекті з новенькими iPhone вони залишать адаптери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.