Toyota Camry завжди була надійним засобом пересування, але не автомобілем, який змушував ваше серце битися частіше - і вже точно не тим, який власники хотіли б модифікувати. Однак це не означає, що Camry не можна перетворити на екзотичний автомобіль.

Читайте Знай в Google News!

Цей конкретний екземпляр належить Остіну Лі Інграм з Джорджтауна, штат Індіана, і нещодавно став вірусним на Reddit. Це цілком може бути сама унікальна Camry, яку ми коли-небудь бачили.

Toyota Camry, carscoops

Це покоління XV10, яке вироблялося в США з 1991 по 1996 рік. Це одна з найпростіших ітерацій Camry і, на наш погляд, одна з найбільш нудних. Однак після ряду модифікацій цей автомобіль перетворився на щось, що, ймовірно, привертає більше уваги на дорогах Індіани, ніж Lamborghini або Ferrari.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Перше, що кидається в очі, - це крила. Власник використовував різні номерні знаки США, щоб сформувати набір розширюваних передніх і задніх колісних арок. Хоча ці крила дуже дивні (м'яко кажучи), вони безумовно виконують свою роботу і вміщують комплект не стокових коліс.

Toyota Camry, carscoops

В іншому місці Camry була оснащена заднім спойлером в стилі качиного хвоста, також зробленим з номерних знаків, і, за винятком бамперів, всі панелі кузова були навмисно іржавими. Начебто цього було недостатньо, власник також видалив бічні вікна і заднє скло і вирізав величезну частину даху. Вихлоп також був переміщений і виходить прямо з капота.

Toyota Camry, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.