Якщо ви хочете спробувати втекти від поліції, єдиний реальний шанс, який у вас є, - це володіння мотоциклом або спортивним автомобілем. Очевидно, водій на цьому відео не знав про це.

Читайте Знай в Google News!

Цей інцидент стався в Джорджії ще в березні, але ми тільки недавно натрапили на кадри погоні завдяки каналу офісу шерифа округу Форсайт на YouTube.

За даними місцевої поліції, вони відповіли на дзвінок з місцевого магазину Walmart після крадіжки в магазині за участю чоловіка. Підозрюваний зник з місця передбачуваної крадіжки на вантажівці U-Haul і прямував на північ по GA-400.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

На початку відео нижче водій вантажівки U-Haul розумно зупиняється, і схоже, що на цьому інцидент закінчиться. Однак незабаром після того, як офіцери виходять з автомобілів і направляють зброю на чоловіка, він вимикає акселератор і намагається виїхати. Гонитва триває на одному з найближчих шосе.

Водій ще деякий час продовжує їхати по шосе, але незабаром офіцери успішно розгортають смугу з шипами. Незабаром після цього у Вантажівки відвалюється переднє праве колесо, але навіть це не зупиняє підозрюваного. Згодом водій з'їжджає з шосе і, намагаючись проїхати через траву біля шосе, застряє в грязі і намагається втекти з місця події пішки. Не дивно, що незабаром його заарештували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.