Lamborghini за все побудувала тільки 186 екземплярів Murcielago SV, і цей екземпляр, що знаходиться в Малайзії, недавно був помічений з досить своєрідною модифікацією.

Читайте Знай в Google News!

З заводу Murcielago SV комплектувався набором легких коліс з глянцево-чорними спицями. Ці диски підходять агресивному характеру моделі з обмеженим тиражем до трійника, і, тим не менш, цей SV використовує колеса від BMW. Так, БМВ.

Ця фотографія була опублікована на Reddit кілька днів тому і, схоже, була зроблена в магазині шин і коліс в Малайзії. Розглянутий SV забарвлений в жовтий колір і включає в себе високе заднє крило і маленькі наклейки SV На дверях. В іншому це приголомшливий автомобіль-якщо не рахувати коліс.

Невже власник рідкісної італійської екзотики дійсно так роз'їжджає? Можливо ні. Як зазначили коментатори в сабреддіті, шинний магазин, ймовірно, просто тимчасово встановив ці колеса під час ремонту стандартних коліс Murcielago SV або установки нових шин. Встановивши ці колеса, магазин заощадить місце, оскільки Lamborghini не буде використовувати підйомник або ліфт без необхідності. Проте, видовище виглядає вельми своєрідно.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.