Буквально днями WinFuture поділився витікаючими характеристиками Pixel 5, який, як повідомляється, має процесор Snapdragon 765G, шестидюймовий OLED-екран 2340 x 1080 з частотою оновлення 90 Гц, 8 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ пам'яті, батарею на 4080 маг і багато іншого. Сьогодні WinFuture повернувся з ще одним набором витоків, на цей раз розкриваючи потенційні характеристики майбутнього Pixel 4a 5g, і, мабуть, між двома пристроями буде багато спільного.

Читайте Знай в Google News!

По-перше, роздільна здатність Pixel 4a 5g повинна бути такою ж, як у Pixel 5, з роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів, але на більшому 6,2-дюймовому екрані (який також більший, ніж 5,8-дюймовий екран Pixel 4a). З чуток, обидва телефони оснащені Snapdragon 765g, системою з двома камерами, основним об'єктивом на 12,2 МП і надширококутним об'єктивом на 16 МП, а також фронтальною камерою на 8 МП. Подібні характеристики означають, що ви, ймовірно, не будете вибирати, який телефон вам підійде, виходячи з процесора або камер.

Замість цього Google явно йде на компроміси в інших областях для Pixel 4A 5G:

Тим не менш, Pixel 4a 5g може мати одну явну перевагу перед Pixel 5, в залежності від ваших потреб: він, мабуть, матиме роз'єм для навушників 3,5 мм, чого не очікувалося від Pixel 5.

Google Pixel 5, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.