Microsoft створила секретну тему Windows XP, яка зробила операційну систему більше схожою на Mac. Недавній витік вихідного коду Windows XP виявив ранні роботи Microsoft над операційною системою і деякі невидані теми, які компанія створила під час ранньої розробки XP ще в 2000 році.

Читайте Знай в Google News!

Один з них позначений як "Candy" і має дизайн, що дуже нагадує інтерфейс Apple Aqua, який був вперше представлений на Macworld Conference & Expo в 2000 році. Хоча тема не завершена, кнопка "Пуск" в Windows XP, а також різні кнопки і елементи користувальницького інтерфейсу явно призначені для відповідності з Aqua.

Microsoft ніколи не випускала тему Aqua Для Windows XP, і ми розуміємо, що вона використовувалася в ранньому вихідному коді ОС. Розробники Windows, схоже, використовували тему як заповнювач для створення движка тем для Windows XP.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що довгоочікувана прошивка MIUI 13 для смартфонів Xiaomi перші засвітилася на відео. Варто відзначити, що ОС стане доступною аж в наступному році, так що витік досить цікава. Звичайно, буде ще багато змін, але вектор створення розробників вже гранично ясний.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google вирішила піти по стопах Apple і заборонити здійснювати платежі в додатках без використання Сервісів Google. Таким чином, розробникам доведеться віддавати до 30% прибутку пошуковику.

Також Знай.uа повідомляв, вихідний код Windows XP з'явився в мережі. Цілком можливо, що хакери вже знайшли уразливості ОС і атакую комп'ютери на цій ОС.