Google розширює свою політику, і тепер користувачі можуть створювати відеоконференції тривалістю більше 60 хвилин. Термін дії політики закінчився після 30 Вересня, але тепер безкоштовні користувачі можуть приймати більш тривалі дзвінки до березня 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

"Оскільки ми з нетерпінням чекаємо курортного сезону з меншою кількістю поїздок і важливими віхами, такими як сімейні зустрічі і весілля, що проводяться за допомогою відео, ми хочемо продовжувати допомагати тим, хто покладається на Meet, залишатися на зв'язку в найближчі місяці", - сказав Google Meet менеджер групи по продукту Самір Прадхан в своєму блозі. "На знак нашої прихильності сьогодні ми продовжуємо необмежену кількість дзвінків на Meet (до 24 годин) у безкоштовній версії до 31 березня 2021 року для акаунтів Gmail".

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Продовження має стати полегшенням для тих, хто покладався на сервіс під час пандемії COVID-19. Цього року Google постійно оновлює Google Meet, щоб підтримувати його конкурентоспроможність з іншими сервісами відеоконференцзв'язку, такими як Zoom, додаючи круті функції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.