Дебют Девіда Аттенборо в Instagram минулого тижня відправив його в Книгу рекордів Гіннеса за найшвидший час, коли він набрав 1 мільйон передплатників. Продуктивному телеведучому і натуралісту знадобилося всього 4 години і 44 хвилини, щоб стерти рекорд, раніше встановлений Дженніфер Еністон. З тих пір його послідовники збільшилися більш ніж у чотири рази.

Читайте Знай в Google News!

Еністон встановила попередній рекорд Instagram у жовтні 2019 року, зібравши мільйон передплатників через 5 годин і 16 хвилин після свого дебюту. Девід Бекхем, Папа Франциск, герцог і герцогиня Сассекські також володіли цим титулом в минулому. Але жоден з них не привертав увагу всього світу так довго, як Аттенборо за свою майже сімдесятирічну кар'єру.

"Я роблю цей крок і досліджую цей новий спосіб спілкування зі мною, тому що, як ми всі знаємо, світ в біді", - сказав 94-річний Аттенборо в своєму першому відео в Instagram. "Континенти горять. Тануть льодовики. Коралові рифи вмирають. Риба зникає з наших океанів. Цей список можна продовжити".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Він планує використовувати платформу для подолання цих екологічних криз та обміну потенційними рішеннями. Звернення до більш молодої аудиторії, сказав він вчора BBC, вселяє в нього "великі надії". "Для мене велика честь, що їм слід послухати, про що говорить такий старий тип, як я", - сказав Аттенборо BBC.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.