Після минулорічної презентації на автосалоні у Франкфурті в 2019 році Hongqi S9 приземлився на Пекінському автосалоні 2020 року разом з цілою низкою інших китайських автомобілів.

Читайте Знай в Google News!

Справжній гіперкар з блакитною кров'ю, це найпотужніший автомобіль, який коли-небудь був створений у Народній Республіці, і, якщо звіти є правильними, це також буде найдорожчою чотириколісною машиною, яка коли-небудь вироблялася в цій азіатській країні.

S9-це набагато більше, ніж типовий шоу-кар, оскільки, як кажуть, він являє собою попередню версію серійної моделі, яка імовірно буде обмежена 70 одиницями. Передбачається, що кожен з них буде коштувати близько 10 мільйонів юанів, або 1 466 780 доларів за сьогоднішнім обмінним курсом, і в обмін на оплату використаних грошей Ferrari LaFerrari клієнти отримають лютого звіра.

1,400 HP Hongqi S9 Hybrid, carscoops

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Потужність виходить від електрифікованого V8, який видає 1400 кінських сил. Початкові оцінки показують, що S9 займає всього 1,9 секунди для спринту від 0 до 62 миль на годину (100 км / год), або приблизно стільки ж, скільки новому Tesla Roadster, який ще не запущений у виробництво, хоча очевидно, що він буде бути в змозі досягти швидкості в 249 миль на годину (400 км / год).

1,400 HP Hongqi S9 Hybrid, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.