Як і більшість великих китайських автовиробників, компанія з Гуанчжоу GAC Group прагне стати провідним міжнародним брендом.

Читайте Знай в Google News!

Щоб показати, на що він здатний, компанія представила на автосалоні в Пекіні яскравий концептуальний автомобіль Enpulse як своє бачення майбутнього спортивного автомобіля з нульовим рівнем викидів.

GAC Enpulse, carscoops

Концепція спортивного автомобіля-це візуальне вираження мови дизайну" Vector Energy " автовиробника, вперше продемонстрованого в 2019 році концепцією GAC ENO.146.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За розміром він схожий на Toyota Supra 2021 року, він має динамічну форму, що поєднує в собі окреслені поверхні з чіткими краями. Його найбільш примітними особливостями є дизайн передньої частини, що імітує профіль крила, лазерні дугові фари Signum, і інші дивовижні форми авто.

GAC Enpulse, carscoops

Єдині подробиці, розкриті про повністю електричну трансмісії, полягають в тому, що вона оснащена двома електродвигунами, що живляться від літій-іонної батареї NCM з високою щільністю енергії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.