Google окреслює в загальних рисах нові зміни в своїй політиці для розробників і обіцяє спростити використання сторонніх магазинів додатків на Android 12. У заяві розглядаються недавні проблеми, пов'язані з розробкою додатків для Android, включаючи боротьбу за альтернативні системи оплати в додатках.

Читайте Знай в Google News!

Користувачі Android вже можуть встановлювати додатки через сторонні магазини, такі як Samsung Galaxy Store. Google заявляє, що у відповідь на відгуки розробників він додає функції в випуск Android 12 в наступному році, які "спростять для людей використання інших магазинів додатків на своїх пристроях, при цьому намагаючись не порушити заходи безпеки, прийняті в Android". Більш детальна інформація про ці зміни буде опублікована в майбутньому.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Google, навпаки, не послаблює контролю над внутрішньоігровими платежами для додатків Play Store. Компанія заявляє ,що" всі розробники, які продають цифрові товари у своїх додатках, повинні використовувати платіжну систему Google Play", і вносить поправки в свою платіжну політику, щоб прояснити це. Будь-яка програма, яка ще не використовує систему для цифрових товарів, повинна буде додати її до 30 вересня 2021 року.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.