На початку минулого місяця ми помітили, що Google працює над Темним режимом Карт для Android. Темна тема Google Maps тепер починає з'являтися у користувачів і охоплює весь додаток.

Читайте Знай в Google News!

Після доступності на сторінці налаштувань з'явиться нове меню "Зовнішній вигляд" з трьома стандартними опціями: світла тема, темна тема, тема за замовчуванням для теми пристрою. Google зазначає, що основний вигляд можна налаштувати незалежно від режиму навігації.

Включення темної теми Google Maps починається з того, що поле пошуку і нижня панель набувають сірого відтінку, який є стандартним для сторонніх додатків. Вгорі знаходиться білий значок мікрофона, а для позначення вкладки, яку ви переглядаєте в даний момент, використовується більш пастельний відтінок синього.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.