Компанія Renault опублікувала перший тизер концептуального електричного кросовера, на якому анонсується майбутня серійна модель.

Читайте Знай в Google News!

Зображення-тизер не дуже показово, але воно показує, що концепт буде мати сильно стилізовані ліхтарі і глянсову чорну решітку з вертикальними прорізами.

Renault не особливо багато сказав про концепцію, але серійна модель буде заснована на платформі CMF-EV, яка була розроблена спеціально для електромобілів.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Це не так вже й багато, але попередні звіти припускали, що кросовер буде менше, ніж Captur і запущений в наступному році. Ходять чутки, що модель має кілька модифікацій з ємністю акумулятора, а варіанти з максимальним запасом ходу забезпечують дальність дії до 373 миль (600 км).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.