Samsung Galaxy Z Fold 2 вижив після того, як на нього впала бруд в новому тесті на довговічність, проведеному YouTube Заком Нельсоном (він же JerryRigEverything), що підтверджує заяви Samsung про те, що його шарнір більш довговічний на пристрої цього року. Тест Нельсона включав в себе падіння жмені пилу і бруду на новий складаний екран Samsung, і він повідомив, що механізм складання як і раніше залишається таким же плавним. Це вказувало на те, що більша частина бруду не потрапила всередину механізму.

Читайте Знай в Google News!

Samsung використовує аналогічну технологію "підмітання" в Galaxy Z Fold 2, Як і в Z Flip, яка призначена для видалення пилу і бруду з дисплея складного пристрою. Компанія не стверджує, що пристрій є водонепроникним або пилонепроникним, але ці тести показують, що телефон повинен бути більш довговічним, якщо на нього потрапить пил або бруд.

Нельсон не розбирає телефон під час тесту на довговічність, тому незрозуміло, чи вдалося будь-яким дрібнішим частинам пилу та бруду потрапити в шарнір, хоча розбір iFixit Z Flip показав, що пил все ще може проходити крізь подібний захист.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Не можна сказати, що Z Fold 2 не використовує технологію Samsung Ultra Thin Glass, але це скло покрито тільки верхнім пластиковим шаром, який легко дряпається. Якщо екран вашого пристрою зламається протягом першого року, Samsung пропонує одноразову заміну екрану за 149 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.