У п'ятницю Tesla заявила, що змогла поставити 139 300 автомобілів за останній квартал, побивши свій попередній рекорд з постачання в 112 000 автомобілів. Показник виявився трохи кращим за очікування Уолл-стріт у розмірі 137 000 автомобілів за квартал. За даними компанії, за той же період було вироблено 145 036 автомобілів.

Читайте Знай в Google News!

Це був третій квартал поспіль більш високих, ніж очікувалося, показників поставок Tesla. У першому кварталі 2020 року компанія поставила 88 400 автомобілів, у порівнянні з четвертим кварталом 2019 року, коли Tesla поставила близько 112 000 автомобілів.

Tesla заявила, що очікує поставити 500 000 автомобілів у 2020 році, що на 36 відсотків більше, ніж у 2019 році. Але поки компанія відправила клієнтам лише 318 350 автомобілів, а це означає, що для досягнення цієї мети їй буде потрібно великий четвертий квартал з 181 650 поставок.

Tesla Model X, скріншот
Tesla Model X, скріншот

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ціна акцій Tesla в п'ятницю ще більше впала на тлі більш широкого розпродажу на ринку, і через новини про те, що президент Дональд Трамп дав позитивний результат на COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.