Перетин залізничної дороги при опущених шлагбаумах-одна з найдурніших речей, яку хтось може зробити, і тим не менш, це відбувається.

Читайте Знай в Google News!

YouTuber, який записав і завантажив відзнятий матеріал, знаходився на коліях, де знімали пару поїздів Canadian National. Великий проїхав через переїзд, прямуючи на південь, але ворота залишалися опущеними, так як поїзд, що йде на північ, теж наближався. Водій Tahoe цього не помітив.

Згідно з YouTuber, нетерплячий водій включив свої колонки, коли проїжджав поїзд, що йде на південь, і не звернув уваги на поїзд, що йде на північ. Потім він об'їхав ворота і був збитий поїздом. Якщо ви поставите відео на паузу, як тільки Tahoe входить в кадр, ви помітите, що водій дійсно бачив поїзд в останню секунду, але замість того, щоб натиснути на гальмо, продовжив прискорюватися на перехресті і спробував з'їхати з нього. шлях. Зайве говорити, що все закінчилося погано.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Поїзд врізався в задню частину Tahoe, відразу ж розбивши вікна і заподіявши серйозні пошкодження. Кадри, зроблені після аварії, показують, що Chevy був повністю зруйнований в результаті удару, але, на щастя, водій вижив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.