Згідно з недавнім звітом SensorTower, в третьому кварталі 2020 року кількість встановлених додатків в світі досягла 36,5 млрд.це приблизно на 23,3% більше, ніж у минулому році. Вартість завантаження вказана як в Google Play Store, так і в App Store. Крім того, загальне споживання двох платформ додатків становить близько 19,3 мільярда доларів США, що на 32% більше, ніж роком раніше. TikTok залишається найбільш завантажуваним додатком у третьому кварталі 2020 року. TikTok займає перше місце як в Google Play Store, так і в Apple App Store.

Читайте Знай в Google News!

Instagram Facebook, Zoom, WhatsApp та інші програми також досить популярні. Останнім часом TikTok був центром суперечок. Компанія зіткнулася із загрозою заборони з боку уряду США. В результаті цього було досягнуто згоди з Oracle і Walmart, щоб зберегти свій бізнес в США. З тих пір, як президент Трамп заявив, що він схвалив угоду TikTok-Oracle в принципі, щодо Угоди було багато зауважень. Однак, схоже, ситуація для компанії трохи краще, і тепер вона може зайнятися своїм бізнесом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.