Aston Martin спроектував неймовірний комплекс, відомий як Sylvan Rock, який скоро буде побудований в долині Гудзона в Нью-Йорку.

Читайте Знай в Google News!

Британський виробник автомобілів не є новим у світі домашнього дизайну: він нещодавно побудував резиденції Aston Martin у Майамі, штат Флорида. Тим не менш, Sylvan Rock - це перший раз, коли Aston Martin спроектував приватний будинок. Майно розташоване на 55 акрах землі і включає в себе головну резиденцію з житловою площею 5 983 квадратних футів.

Ця головна резиденція складається з чотирьох спалень, чотирьох ванних кімнат і двох половинних ванних кімнат і має вражаючу футуристичну форму з чорними поверхнями, кутовою дахом і величезними скляними вікнами. Також включений гараж на три машини, облицьований склом, що дозволить майбутньому власнику помилуватися своїми автомобілями з різних житлових приміщень. У головній резиденції також є великий басейн і будиночок біля басейну площею 873 квадратних футів.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ще одна привабливість Sylvan Rock-три Пансіонати для гостьових будинків на території, які додають додаткові 1574 квадратних фути житлової площі. На території є навіть розкішний будинок на дереві, а також хороший сад і різні пішохідні маршрути.

Завершення будівництва заплановано на 2022 рік, а запитувана ціна - 7,7 мільйона доларів. Якщо Покупець є великим шанувальником Aston Martins, виробник автомобілів також продасть їм новий DBX в кольорі Onyx Black.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.