Тепер Google дозволить вам створювати і переглядати завдання в додатку Календар. Компанія вже дозволила інтеграцію завдань Google у веб-додаток "Календар", але тепер вона також доступна і для мобільних пристроїв.

Читайте Знай в Google News!

Створити завдання так само просто, як створити звичайну подію, і ви навіть зможете вибрати, з яким обліковим записом або списком завдань буде пов'язана ваша нова задача.

Додаток для завдань і додаток для планування календаря завжди будуть працювати разом. Microsoft робить це з Outlook і To-Do, Apple раніше робила з нагадуваннями і календарем, але останнім часом компанія відмовилася. Однак на Android Google Tasks-одне з кращих додатків Android для складання списків справ, але не найкраще. Якщо інтеграція-це не те, що ви шукаєте, ви завжди будете розпещені вибором.

Google Календар
Google Календар

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.