У новому оновленні, доступному для користувачів WhatsApp, тепер вони можуть видаляти зображення, відео або гіфку на чужому телефоні після відправки їм.

Читайте Знай в Google News!

WABetaInfo виявив нову функцію під назвою "тимчасові медіа". Нова функція тепер змушує медіа зникати після того, як вони були переглянуті в чаті. Це схоже на функцію відправки зображень в Instagram.

Щоб включити цю функцію, відправник повинен буде натиснути кнопку "Переглянути один раз" при відправці зображення, відео або файлу GIF.

WhatsApp
WhatsApp

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Коли він з'являється на телефоні одержувача, він видно тільки тоді, коли він знаходиться в чаті. Коли вони залишають чат, з'являється повідомлення, в якому говориться:"медіа зникне, як тільки ви вийдете з чату".

Якщо користувачі повернуться в чат, спливає підказка з написом"переглянути, коли термін дії фотографії закінчився".

Ця функція знаходиться в стадії розробки як частина бета-версії WhatsApp для Android 2.20.2021 додатки для обміну соціальними повідомленнями.

Дата випуску ще не остаточна, але в звіті WABetaInfo говориться, що нові функції будуть доступні найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.