Apple подає до суду на колишнього партнера з переробки відходів GEEP Canada - тепер частина Quantum lifecycle Partners - за нібито крадіжку і перепродаж не менше 103845 iPhone, iPad і годин. "Щонайменше 11 766 фунтів пристроїв Apple покинули територію GEEP, не будучи знищеними - факт, який підтвердив сам GEEP", - йдеться в частині скарги Apple, як повідомляє The Logic (через AppleInsider).

Читайте Знай в Google News!

Згідно з повідомленням The Logic, Apple відправила фірмі з переробки понад 500 000 iPhone, iPad і Apple Watch в період з січня 2015 року по грудень 2017 року. Коли Apple провела аудит, вона виявила, що 18 відсотків цих пристроїв все ще мають доступ до Інтернету через стільникові мережі. Ці 18 відсотків не враховують пристрої Apple без стільникового радіо, так що, можливо, був перепроданий ще більший відсоток гаджетів.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Apple прагне отримати від свого колишнього партнера не менше 31 мільйона Канадських доларів (приблизно 22,7 мільйона доларів). Фірма з переробки відходів заперечує всі порушення, але не заперечує факт крадіжки. Повідомляється, що він подав позов до третьої сторони, стверджуючи, що троє співробітників вкрали пристрої від свого імені. Apple не погоджується, стверджуючи, що ці співробітники насправді були старшим керівництвом компанії з переробки відходів, згідно з The Logic.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.