У кінематографічній всесвіті Marvel Тоні Старк керував Audi R8, родстером Acura NSX, а останнім часом в Avengers: Endgame-Audi E-Tron GT, але це не завадило комусь створити Mazda Miata в тематиці Залізної людини.

Читайте Знай в Google News!

Зображення цієї Mazda нещодавно були опубліковані на Reddit і сфотографовані на аукціоні. Ми не маємо уявлення, чому компанія намагається виставити на аукціон Mazda з таким сумнівним виглядом, але, враховуючи всі несподівані речі, які відбулися в 2020 році, ми не можемо сказати, що здивовані.

Перше, що варто згадати, це те, що тема костюма Залізної людини з золота і червоного - це комплект тюнінгу, а не просто пофарбоване авто. Це відразу видно на задній частині авто, де плівка почала відшаровуватися навколо лівого заднього ліхтаря.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, якщо аукціонний будинок дійсно хоче продати автомобіль, і ми думаємо, що у будинку буде набагато більше шансів зробити це, якщо вони приберуть цю розмальовку

Під питанням не тільки зовнішній вигляд Mazda, оскільки передні і задні значки Mazda і MX-5 також були пофарбовані в золотий колір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.