Одеський центр громадської організації "Інститут політичної інформації" запустив мобільний додаток PolitScanner, який допомагає виборцю дізнатися про доходи, діяльність і біографію політика. Для цього потрібно навести камеру на його обличчя, що досить зручно. Наприклад, запустити додаток і навести камеру на виборчу листівку, плакат, або іншу агітаційну рекламу з обличчям політика.

Читайте Знай в Google News!

Тепер не потрібно шукати інформацію про політику в мережі-вся "корисна" інформація буде відображена в додатку.

Як пояснює Інститут масової інформації з посиланням на прес-служби організації, основу програми складає технологія розпізнавання осіб, і відразу ж після ідентифікації людини з'являється інформація про нього.

За словами творців, додаток розроблявся більше року, і покликане зацікавити молодь в політиці, і зробити правильний вибір на основі інформації.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою До 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом
Показати ще

Вперше в політичній історії об'єднана технологія розпізнавання облич, виборчий процес та освітньо-інформаційний...

Geplaatst door Pavlo Kolotvin op Dinsdag 6 oktober 2020

Зараз додаток доступний в 13 містах України: в Одесі, Львові, Харкові, Дніпрі, Києві, Маріуполі, Миколаєві, Івано-Франківську, Вінниці, Запоріжжі, Луцьку, Тернополі та Кривому Розі. Список міст буде розширюватися, а додаток вже доступний на Android і iOS абсолютно безкоштовно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.