Офіційний обліковий запис Xbox UK у Твіттері безтурботно знущається над Sony і над тим, як компанія спроектувала підставку на консолі PlayStation 5, щоб вона була складнішою, ніж Xbox Series X. обидві консолі наступного покоління мають підставку внизу для полегшення вентиляції повітря і забезпечення стійкості обладнання при вертикальному положенні. Однак дві компанії використовували різні підходи до горизонтального укладання систем.

Читайте Знай в Google News!

Це не перший раз, коли Xbox висміює PlayStation за останні кілька тижнів. Twitter-акаунти бренду раніше кидали тінь на Sony за те, як вона обробляла попередні замовлення на PS5. Фіаско почалося через відсутність офіційної інформації про те, коли будуть діяти попередні замовлення, що спонукало Xbox відповісти повідомленням, в якому пояснювалося, що компанія заздалегідь повідомить точний час попередніх замовлень Xbox Series X/S. також були тонкі "підколи" з приводу інших проблем, таких як дизайн контролера DualSense, більш схожий на Xbox, ніж на менш округлий DualShock 4.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.