Регулюючий орган Пакистану заблокував TikTok, заявивши, що додаток не видаляє "аморальний" і "непристойний" контент. Заборона була введена трохи більше ніж через місяць після того, як регулятор, управління Електрозв'язку Пакистану, заборонив додатки для знайомств, в тому числі Tinder і Grindr, з тієї ж причини.

Читайте Знай в Google News!

За даними аналітичної компанії Sensor Tower, TikTok був встановлений 43 мільйони разів в Пакистані. Це зробило додаток 12-м за величиною ринком за кількістю установок. За оцінками компанії, TikTok було встановлено 2,2 мільярда разів в Apple App Store і Google Play Store.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Заборона була введена всього через кілька місяців після того, як TikTok був видалений в Індії через побоювання з приводу китайського володіння додатком. Сполучені Штати все ще намагаються заборонити TikTok через ті ж проблеми. Сама заборона в даний час призупинена через постанову суду, але інші обмеження повинні вступити в силу в середині листопада.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

TikTok залишається культурним явищем, навіть незважаючи на те, що він відчуває величезний тиск з боку регулюючих органів по всьому світу. Але постійні заборони - зокрема, очікувана заборона в США-становлять реальну загрозу для зростання програми, оскільки вони можуть на невизначений термін заблокувати нові установки на основних ринках, таких як США та Індія.

Регулятори в Пакистані заявили, що дали TikTok "значний час", щоб відреагувати на їхні побоювання, але компанія "не виконала їх повністю". Нещодавній звіт про прозорість показує, що урядові органи Пакистану попросили TikTok обмежити 40 облікових записів у першій половині 2020 року, але компанія обмежила лише два з них.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.