Xiaomi відома в основному смартфонами, проте у компанії дійсно велика екосистема девайсів. Китайський виробник виробляє безліч товарів - від побутової техніки до гаджетів, якими ми користуємося кожен день. Згідно з недавнім повідомленням Twitter, Xiaomi випустить нову маску для обличчя. Повідомлення в Twitter говорить: "дихайте безпечно, живіть здоровими. Прийду, щоб захистити тебе. Презентація 13 жовтня".

Читайте Знай в Google News!

У березні цього року Xiaomi Mobile Software Co., Ltd. отримала патент на нову маску для обличчя. Ця маска має тривимірну форму оправи, сумісну з формою обличчя. Крім того, в оправі маски використовується легко складається пластик. Це означає, що сильний вплив на обличчя не призведе до травм. За словами Xiaomi, користувачі відчувають себе дуже комфортно в масці. Форма опорної рами може бути змінена шляхом натискання на формуючу частини, так що маска щільно прилягає до обличчя, враховуючи його параметри.

Більше про маску немає ніяких даних, але ми сподіваємося, що вона стане доступною і на території України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.