Навколоземний астероїд Бенну продовжує розкривати свої секрети місії НАСА OSIRIS-REx, яка обертається навколо космічної скелі майже два роки.

Читайте Знай в Google News!

Нове дослідження виявляє жили карбонатитових матеріалів у валунах Бенну, а також ознаки органічних мінералів, широко поширених на його поверхні. Також повідомляється, що на астероїді можлива наявність води, судячи з хімічних елементів, які на ньому виявили.

Дослідження показало, що різноманітність гірських порід на поверхні астероїда, сила тяжіння астероїда і незбалансована ромбовидна структура тіла астероїда припускають, що Бенну утворився після зіткнення двох астероїдів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В цілому нові результати забезпечують основу для зразків, які OSIRIS-REX збере з поверхні Бенну 20 жовтня. Очікується, що космічний корабель доставить ці зразки на Землю в 2023 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.