Напівпричіп був знищений в Пендлтоні, штат Індіана, після того, як його збив швидко рухомий вантажний поїзд.

Повідомляється, що водій напівпричепа не зміг проїхати через залізничний переїзд і вирішив кинути його і просто залишити на місці. Стверджується, що місцеві будівельні бригади намагалися перемістити вантажівку до прибуття поїзда, але запізнилися.

Читайте Знай в Google News!

Драматичне відео з місця події показує, як вантажний поїзд врізається в кабіну вантажівки, відразу відокремлюючи його від причепа, в якому знаходився великий вантажний контейнер. Сила удару зім'яла кабіну і зірвала її з шасі.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Минуло багато часу, перш ніж поїзд зміг зупинитися, проштовхнувши вантажівку на кілька сотень метрів по залізничних коліях. Коли він зупинився, кабіна вантажівки загорілася і була повністю зруйнована. На щастя, машиніст поїзда отримав незначні травми. Якби поїзд потрапив у причіп і товстий сталевий транспортний контейнер, ми підозрюємо, що удар був би ще більш серйозним, а наслідки, можливо, ще більш жахливими.

Отже, крім того, що ви ніколи не намагаєтеся об'їхати ворота, коли вони опущені, Вам слід враховувати ще одну річ: якщо ви їдете по залізничних коліях вгору по схилу, вам краще переконатися, що ви дійсно можете перебратися через них.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на берегах Шотландія виявили безпілотний корабель, який є розвідником. Досі невідомо, чому саме в цьому місці він опинився. Відзначимо, що господар корабля так і не з'явився.

Як повідомляв Знай.uа, 12-річний школяр створив робочий ядерний реактор, тим самим потрапивши в Книгу рекордів Гіннесса. Правда, потрапив він в книгу всього за кілька годин до свого 13-річчя.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер Viber отримав корисну функцію. Тепер створення заміток в додатку дозволить нагадувати про події.