Pagani побудувала всього близько 140 екземплярів Zonda, і, на жаль, кілька з них вже знищені. Цю синю Zonda C12 s нещодавно помітив ютубер Варрікс в Італії, і, хоча вона була накрита простирадлом, він зміг помітити кілька пошкоджень.

Читайте Знай в Google News!

Зокрема, ми можемо бачити, що Zonda сидить під дивним кутом, а права сторона автомобіля знаходиться нижче лівої, що вказує на те, що вона, можливо, постраждала від деяких пошкоджень коліс і підвіски. Крім того, на задньому бампері з вуглецевого волокна видно подряпини.

Як би там не було, очевидно, що ремонт обійдеться недешево.

Ця Zonda з номером шасі 20 пофарбована в колір Blu Francia і оснащена спеціальними колесами з відповідними синіми вставками і кремовим салоном. Згідно Motor 1, Спочатку він був проданий арабському принцу, але врешті-решт Пагані викупив його назад. Його неодноразово бачили з Орасіо Пагані за кермом, а також виставляли в музеї Пагані.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на берегах Шотландія виявили безпілотний корабель, який є розвідником. Досі невідомо, чому саме в цьому місці він опинився. Відзначимо, що господар корабля так і не з'явився.

Як повідомляв Знай.uа, 12-річний школяр створив робочий ядерний реактор, тим самим потрапивши в Книгу рекордів Гіннесса. Правда, потрапив він в книгу всього за кілька годин до свого 13-річчя.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер Viber отримав корисну функцію. Тепер створення заміток в додатку дозволить нагадувати про події.