Facebook Messenger оновлює свій логотип і додає деякі нові функції. Компанія Instagram Facebook впроваджує нові теми чату, крім наклейок для Селфі і режиму зникнення, в рамках своєї ініціативи по з'єднанню користувачів Facebook з користувачами Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Візуальне оновлення призначене для того, щоб "відзначити нашу подальшу еволюцію від простого способу повідомлення друзям у Facebook", - написав у своєму блозі віце-президент з обміну повідомленнями стен Чудновскі. Значок замінює суцільний синій колір градієнтом від синього до рожевого, більше в стилі Instagram. "Наш новий логотип відображає зміну майбутнього обміну повідомленнями, більш динамічний, захоплюючий та інтегрований спосіб залишатися на зв'язку з людьми, з якими ви близькі".

Messenger, the verge

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, що на берегах Шотландія виявили безпілотний корабель, який є розвідником. Досі невідомо, чому саме в цьому місці він опинився. Відзначимо, що господар корабля так і не з'явився.

Як повідомляв Знай.uа, 12-річний школяр створив робочий ядерний реактор, тим самим потрапивши в Книгу рекордів Гіннесса. Правда, потрапив він в книгу всього за кілька годин до свого 13-річчя.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер Viber отримав корисну функцію. Тепер створення заміток в додатку дозволить нагадувати про події.