Генеральний директор Tesla Ілон Маск, любитель брудних жартів і жартів про травичку, знову повернувся до цього. У середу Маск написав у Твіттері, що Tesla знизить ціну на свій флагманський седан Model S до 69 420 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Маск сказав, що "рукавичка кинута", ймовірно, посилаючись на сьогоднішнє оголошення Lucid Motors про те, що його майбутній розкішний електричний седан Lucid Air буде коштувати від 77 400 доларів. Ця версія Air матиме 480 кінських сил і запас ходу 406 миль на одній зарядці. Це приблизно на чотири милі більше, ніж у моделі s Long Range Plus, яка нещодавно отримала рейтинг Агентства з охорони навколишнього середовища США в 402 милі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Різниця незначна, але Маск, схоже, вже в грі. Lucid Motors управляється Пітером Роулінсоном, колишнім провідним інженером Model S, і Маск, схоже, уважно відстежує різні оголошення свого колишнього співробітника. За день до того, як Lucid Motors повинна була представити Air, Маск роздратовано заявив в Твіттері, що" Роулінсон не проектував Model S", і, схоже, применшив значення досягнень свого суперника. Зі свого боку, Роулінсон сказав, що його мета з Lucid Air “ " перевершити мою останню, Model S.”

Намір Маска знизити ціну Model S до 69 420 доларів нагадує про те, що в інших випадках юне почуття гумору генерального директора Tesla брало над ним верх. У 2018 році він твітував, що планує зробити Tesla приватною за ціною 420.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.