Платформа Youtube оголосила, що відео, що містять дезінформацію про вакцину COVID-19, будуть видалені з YouTube. Забороняється розміщувати матеріали про вакцину, що суперечать інформації експертів в галузі охорони здоров'я або Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Читайте Знай в Google News!

"Вакцина від COVID-19 може бути неминучою, тому ми гарантуємо, що у нас є правильні правила, щоб мати можливість видаляти дезінформацію, пов'язану з вакциною COVID-19", - сказав Фаршад Шадлу, представник YouTube, в електронному листі. Це може включати помилкові твердження про те, що вакцини вживляють мікрочіпи, наприклад, в тіла людей або викликають безпліддя. Обидва слуху не відповідають дійсності.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Нові правила є розширенням існуючої політики дезінформації про COVID - 19 на YouTube, яка не дозволяє розміщувати відеоролики, в яких помилково передбачається, що коронавірусу не існує, які перешкоджають поширенню медичної допомоги при захворюванні або стверджують, що вірус не заразний. Дуже заразний вірус дійсно існує, і альтернативні, бездоказові засоби лікування можуть бути небезпечними.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.