Президент Дональд Трамп, коли його запитали про нову цільову групу Пентагону з вивчення НЛО, відповів, що вивчить це, а потім почав хвалитися міццю Збройних сил США. Деякі спостерігачі побачили в цьому те, що Трамп рекламує своє фінансування Міністерства оборони, в той час як інші побачили в цьому загрозу для інопланетних істот.

Читайте Знай в Google News!

У недільному інтерв'ю ведуча Fox News Марія Бартіромо запитала Трампа: "чи можете ви пояснити, чому Міністерство оборони створило цільову групу по НЛО? Є НЛО?”.

“Я скажу вам наступне: Ми створили армію, якої у нас ніколи не було. Що стосується обладнання та зброї, які ми маємо, і, сподіваюсь, нам ніколи не доведеться його використовувати. Але створили армію, якої ні в кого не було і ніколи не було. Росія, Китай-всі вони заздрять тому, що у нас є. Все побудовано в США. Що стосується іншого питання (про НЛО), я перевірю його, насправді я чув про це два місяці тому.

Дональд Трамп, фото: кадр з відео
Дональд Трамп, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У серпні Пентагон створив офіційну цільову групу для розслідування спостережень НЛО після підтверджених спостережень НЛО пілотами ВМС США в період з 2004 по 2014 рік. Цільова група Пентагону з непізнаних повітряних явищ (UAPTF) розслідує випадки появи UAP, також відомих як НЛО.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.ua, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.