OnePlus офіційно представила новий 8T, і Зак з YouTube-каналу JerryRigEverything вже провів його випробування на довговічність.

Як завжди, це тягне за собою подряпини, печіння і сумно відомий тест на вигин. Якщо вам цікаво, як йдуть справи у цього смартфона, варто подивитися відео.

Читайте Знай в Google News!

Не дивно, що з точки зору подряпин ми дивимося на шостий рівень за шкалою твердості Мооса. Бічні сторони металеві, як і кнопки, а решітка динаміка вгорі Пластикова, приклеєна. Тест з вогнем вбив деякі пікселі приблизно через 30 секунд.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Конструктивно 8Т добротний. Є деякий прогин рами і невеликий поділ задньої скляної панелі, але нічого не лопається і не розбивається, так що цей гаджет залишився в живих, хоч і не залишився неушкодженим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Facebook оновила свій сервіс, так що тепер користувачі месенджера зможуть спілкуватися і з Instagram. Вперше за 7 років компанія поміняла логотип, що про багато говорить.

Як повідомляв Знай.uа, Великобританія представила нового бойового дрона, який отримав на озброєння дробовик. Правда, стріляти самостійно він не зможе - тільки за згодою оператора, але штурмувати будинки замість військових він здатний на відмінно.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдери повідомляють, що Apple не збирається зупинятися на iPhone 12. Відомо, що компанія представить нові MacBook, а презентація проходитиме аж у листопаді. Ось так компанія "розбила" одну презентацію на цілих 3 частини.